برگزاری نمایشگاه جانبی با مشارکت فعال بخش خصوصی بازگشت

به استحضار می رساند در سایه تاییدات حضرت حق، بار دیگر دانشگاه صنعتی امیرکبیر توفیق برگزاری یک رویداد فراگیر و ملی را در قالب دومین دوره کنفرانس ملی مهندسی و تکنولوژی های سبز برای آینده پایدار یافته است و در کنار این همایش که با همکاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی، سازمان حفاظت محیط زیست و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در هفته هوای پاک برگزار می گردد ترتیبی اتخاذ کرده است تا یک نمایشگاهی با مشارکت فعال بخش خصوصی برپا نموده که در روزهای سه شنبه و چهارشنبه مورخ 28 و 29 دی ماه 1395 در محل دائمی نمایشگاه های دانشگاه صنعتی امیرکبیر دایر است.

• از شرکت های علاقه مند به حضور در نمایشگاه و قرار دادن دستاوردهای خود در زمینه مهندسی و تکنولوژی های سبز برای آینده پایدار در معرض دید پژوهشگران، محققان، متخصصان و نخبگان ایران اسلامی و نیز معاونان شرکت ملی صنایع پتروشیمی تقاضا می شود تا از طریق بخش نمایشگاه در صفحه اصلی سایت کنفرانس به نشانی greentech.aut.ac.ir نسبت به اخذ غرفه ای در نمایشگاه با نام شرکت خود اقدام نمایند.
تاریخ خبر:  1395/09/09